PASTĂ FINĂ DIN CARNE CU ULEIURI VEGETALE ŞI FRUCTE DE PĂDURE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO132526

Data: 30.05.2018

Inventator(i):

MIHOCIU TAMARA ELENA [RO]

Aplicant(i):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCURESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L13/10; B32B9/02

Clasificare comuna (CPC):
A23L13/10 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20160000793
Data: 07.11.2016
Număr/numere prioritar(e):
RO20160000793 07.11.2016
Brevete asociate:
RO132526
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un preparat din carne de porc cu valoare nutriţională ridicată. Preparatul conform invenţiei este constituit din 65...70% pulpă de porc, 2...4% slănină, 8...12% uleiuri vegetale, 4...8% merişoare deshidratate, 2...3% nucă, 1...2% proteină din lapte, 10...18% gheaţă, 1,4...1,8% amestec de sărare, 0,5...0,8% condimente naturale, precum şi aditivi uzuali, respectiv, antioxidanţi, preparatul având un conţinut de grăsimi totale de 9,6...12% şi o valoare energetică de maximum 199 Kcal/100 g produs.