COMPOZIŢII PENTRU PRODUSE ZAHAROASE OPTIMIZATE NUTRIŢIONAL

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO133598

Data: 30.09.2019

Inventator(i):

MUREŞAN VLAD [RO]

ROTAR ADRIANA-REGHINA [RO]

RACOLŢA EMIL [RO]

MUREŞAN ELENA ANDRUŢA [RO]

COMAN CRISTINA [RO]

POP OANA LELIA [RO]

VLAIC ROMINA ALINA [RO]

MUSTE SEVASTIŢĂ [RO]

Aplicant(i):
REGHINA PRODIMPEX S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L25/00

Clasificare comuna (CPC):
A23G3/00 (RO); A23L25/00 (RO); A23L33/10 (RO); A23L29/10 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20180000214
Data: 22.03.2018
Număr/numere prioritar(e):
RO20180000214 22.03.2018
Brevete asociate:
RO133598
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie de produs zaharos utilizată în industria alimentară la prepararea tabletelor, cremelor tartinabile şi produselor de tip spumă. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 2...15% pudră de ghindă prăjită, 6...45% miez prăjit de floarea-soarelui, 40...55% zahăr sau izomalţ, 5...35% unt de cacao sau ulei de palmier, 0,4...0,8% lecitină, şi până la 2% emulgatori uzuali.