COMPOZIŢII PENTRU PRODUSE ZAHAROASE OPTIMIZATE NUTRIŢIONAL
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO133598
Date: 30.09.2019
MUREŞAN VLAD [RO]
ROTAR ADRIANA-REGHINA [RO]
RACOLŢA EMIL [RO]
MUREŞAN ELENA ANDRUŢA [RO]
COMAN CRISTINA [RO]
POP OANA LELIA [RO]
VLAIC ROMINA ALINA [RO]
MUSTE SEVASTIŢĂ [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de produs zaharos utilizată în industria alimentară la prepararea tabletelor, cremelor tartinabile şi produselor de tip spumă. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 2...15% pudră de ghindă prăjită, 6...45% miez prăjit de floarea-soarelui, 40...55% zahăr sau izomalţ, 5...35% unt de cacao sau ulei de palmier, 0,4...0,8% lecitină, şi până la 2% emulgatori uzuali.