REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CALITĂŢII NUTRIŢIONALE A LIPIDELOR DIN GĂLBENUŞ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO137214

Data: 30.01.2023

Inventator(i):

RADULESCU GABRIEL CLAUDIU [RO]

VLAICU PETRU-ALEXANDRU [RO]

TURCU RALUCA PAULA [RO]

PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]

UNTEA ARABELA ELENA [RO]

VARZARU IULIA [RO]

SĂRĂCILĂ MIHAELA [RO]

CORNESCU GABRIELA-MARIA [RO]

Aplicant(i):
AGROPREST 2005 S R L [RO]
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA IBNA BALOTESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23K10/30

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20220000473
Data: 03.08.2022
Număr/numere prioritar(e):
RO20220000473 03.08.2022
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie de nutreţ combinat pentru hrănirea găinilor outoare în scopul îmbunătăţirii profilului lipidic al gălbenuşului de ou de găină. Compoziţia, conform invenţiei, conţine în plus faţă de o reţetă furajeră convenţională, 5% şrot de in şi 10% mazăre furajeră, având un conţinut de 17% proteină brută, 4,14% grăsime brută, 0,87% lizină, 0,44% metionină, 0,73% metionină şi cisteină, 0,57% treonină şi 2750 kcal/kg energie metabolizabilă, cu o creştere semnificativă a concentraţiilor de acizi graşi omega-3 ale produsului final, oul de găină.