REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CALITĂŢII NUTRIŢIONALE A LIPIDELOR DIN GĂLBENUŞ
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO137214
Date: 30.01.2023
RADULESCU GABRIEL CLAUDIU [RO]
VLAICU PETRU-ALEXANDRU [RO]
TURCU RALUCA PAULA [RO]
PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]
UNTEA ARABELA ELENA [RO]
VARZARU IULIA [RO]
SĂRĂCILĂ MIHAELA [RO]
CORNESCU GABRIELA-MARIA [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de nutreţ combinat pentru hrănirea găinilor outoare în scopul îmbunătăţirii profilului lipidic al gălbenuşului de ou de găină. Compoziţia, conform invenţiei, conţine în plus faţă de o reţetă furajeră convenţională, 5% şrot de in şi 10% mazăre furajeră, având un conţinut de 17% proteină brută, 4,14% grăsime brută, 0,87% lizină, 0,44% metionină, 0,73% metionină şi cisteină, 0,57% treonină şi 2750 kcal/kg energie metabolizabilă, cu o creştere semnificativă a concentraţiilor de acizi graşi omega-3 ale produsului final, oul de găină.