FURSECURI FORTIFIATE CU FĂINĂ DIN COJI DE STRUGURI NEGRI
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO133379
Data: 28.06.2019
CATANĂ LUMINIŢA [RO]
CATANĂ MONICA [RO]
IORGA ENUŢA [RO]
LAZĂR ANDA GRAŢIELA [RO]
LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]
BELC NASTASIA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor produse alimentare de tip fursecuri cu umplutură cu valoare nutritivă ridicată şi capacitate antioxidantă. Procedeul, conform invenţiei constă în aceea că se prepară separat fursecurile din aluat constituit din 1,7...3% făină din coji de struguri negri, 11,1...11,7% făină albă, respectiv integrală, de grâu, miez de nucă măcinat, ulei de floarea soarelui, ouă, prune deshidratate măcinate, fulgi de ovăz, zahăr brun, precum şi ingrediente uzuale, în continuare se prepară umplutura de tip cremă de lămâie din 1,25...2,1% făină din coji de struguri negri, lapte duce, unt, gălbenuşuri de ou, coajă şi suc de lămâie, unt şi zahăr brun, respectiv vanilat, după care se unesc două bucăţi de fursec cu un strat de umplutură cu grosimea de 4...5 mm, rezultând un produs având un conţinut de fibre totale de minimum 5%, o capacitate antioxidantă de minimum 21 mg echivalenţi Trolox/g şi o valoare energetică de 386 kcal/100 g.