BATON HIPERPROTEIC CU OU INTEGRAL LIOFILIZAT ŞI CEREALE EXPANDATE UTILIZÂND PROCEDEU ATERMIC

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO134674

Data: 29.01.2021

Inventator(i):

STOICAN ELENA CLAUDIA [RO]

TEODORESCU ADELINA [RO]

ŞERBANCEA FLOAREA [RO]

MĂRCULESCU OVIDIU [RO]

Aplicant(i):
ACTIVEIMMUNITY S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L29/281

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20200000410
Data: 15.07.2020
Număr/numere prioritar(e):
RO20200000410 15.07.2020
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui aliment funcţional de tip baton hiperproteic. Procedeul, conform invenţiei, constă în etapele de: preparare a compoziţiei de baton prin pregătirea materiilor prime prin hidratarea fructelor de goji deshidratate, coacerea şi mărunţirea migdalelor şi nucilor, dozarea şi amestecarea celorlalte ingrediente: ou integral liofilizat, unt de cacao, făină de cocos, cacao, eritritol şi stevie, miere, cereale expandate din orez brun, vitaminele B şi C, vanilie, la temperatura de maximum 30 °C, turnarea compoziţiei în forme de baton, urmată de glazurare cu o compoziţie formată din unt de cacao, miere, proteină din zer şi migdale, rezultând un aliment funcţional având un conţinut de 23,6% proteine, 26,05% lipide, 34,71% glucide şi o valoare energetică de 467 kcal/100g.