PRODUSE SINBIOTICE OBŢINUTE PRIN MURAREA VERZEI CU BACTERII PROBIOTICE ÎN SARAMURI CU ADAOS DE INULINĂ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO133929

Data: 30.03.2020

Inventator(i):

CÎRÎC ALEXANDRU IONUŢ [RO]

MOISAC ALEXANDRU BOGDAN [RO]

BEGEA MIHAELA [RO]

Aplicant(i):
DYV MARKET AGENCY S R L [RO]
UNIV POLITEHNICA BUCURESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L19/20

Clasificare comuna (CPC):
Y02A40/90 (EP)
Informații aplicație:
Nr.: RO20180000739
Data: 28.09.2018
Număr/numere prioritar(e):
RO20180000739 28.09.2018
Brevete asociate:
RO133929
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor produse alimentare pe bază de varză. Procedeul conform invenţiei constă în selecţionarea şi curăţarea verzei proaspăt culese, prepararea unei saramuri prin amestecarea apei potabile cu 2,5...8% sare alimentară fără reziduu insolubil şi 0,8...2% inulină, amestecarea verzei cu saramura şi însămânţarea cu cultură liofilizată mixtă deşifermentarea la temperatura de 16...34°C, timp de 3...5 zile, cu barbotare la 3...5 zile, rezultând produse din varză fermentată, cu stabilitate microbiologică îmbunătăţită.