PRODUSE SINBIOTICE OBŢINUTE PRIN MURAREA VERZEI CU BACTERII PROBIOTICE ÎN SARAMURI CU ADAOS DE INULINĂ
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO133929
Date: 30.03.2020
CÎRÎC ALEXANDRU IONUŢ [RO]
MOISAC ALEXANDRU BOGDAN [RO]
BEGEA MIHAELA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor produse alimentare pe bază de varză. Procedeul conform invenţiei constă în selecţionarea şi curăţarea verzei proaspăt culese, prepararea unei saramuri prin amestecarea apei potabile cu 2,5...8% sare alimentară fără reziduu insolubil şi 0,8...2% inulină, amestecarea verzei cu saramura şi însămânţarea cu cultură liofilizată mixtă deşifermentarea la temperatura de 16...34°C, timp de 3...5 zile, cu barbotare la 3...5 zile, rezultând produse din varză fermentată, cu stabilitate microbiologică îmbunătăţită.