INGREDIENTE NATURALE CU FUNCŢIONALITATE MULTIPLĂ PE BAZĂ DE EXRACTE ANTOCIANICE DIN COJI DE VINETE ŞI BACTERII LACTICE CO-MICROÎNCAPSULATE ŞI APLICAŢII ALE ACESTORA

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO134736

Data: 26.02.2021

Inventator(i):

CONDURACHE NINA NICOLETA [RO]

BAHRIM GABRIELA ELENA [RO]

RÂPEANU GABRIELA [RO]

STĂNCIUC NICOLETA [RO]

Aplicant(i):
UNIV DUNAREA DE JOS DIN GALATI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L33/135

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20190000481
Data: 07.08.2019
Număr/numere prioritar(e):
RO20190000481 07.08.2019
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor ingrediente funcţionale pentru industria alimentară. Procedeul, conform invenţiei, constă în liofilizarea unui extract etanolic din coji de vinete, având conţinut ridicat de compuşi antocianici şi bacterii lactice selecţionate într-o combinaţie de matrici pe bază de proteine şi hidrolizate din zer, carboximetilceluloză şi pectină, rezultând ingrediente naturale cu biocompatibilitate in vitro, având activitate antioxidantă şi metabolică ridicată.