PROCEDEU DE FABRICARE A BRADT DIN PULPA DE PORC CU ADAOS DE ULEIURI VEGETALE DIN CĂTINĂ, SOIA ŞI RAPIŢĂ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO130725

Data: 30.12.2015

Inventator(i):

MIHOCIU TAMARA ELENA [RO]

Aplicant(i):
INST NAŢIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCUREŞTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23J1/02

Clasificare comuna (CPC):
A23L13/40 (RO); A23L13/428 (RO); A23L13/43 (RO); A23L13/60 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20140000886
Data: 19.11.2014
Număr/numere prioritar(e):
RO20140000886 19.11.2014
Brevete asociate:
RO130725
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a semifabricatului bradt din pulpă de porc cu adaos de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, utilizat în producţia de preparate din carne pasteurizate. Procedeul conform invenţiei constă în tocarea prin sita de 3 mm a 62...64% carne de porc şi slănină, după care se adaugă 1,15...1,2% sare, gheaţă, se cutează până rezultă o pastă fină cu temperatura de 7...8°C, la care se adaugă 13...14% amestec de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, 0,86...0,99% ingrediente funcţionale uzuale, 0,025...0,026% amestec de antioxidanţi, gheaţă.