PROCEDEU DE FABRICARE A BRADT DIN PULPA DE PORC CU ADAOS DE ULEIURI VEGETALE DIN CĂTINĂ, SOIA ŞI RAPIŢĂ
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO130725
Date: 30.12.2015
MIHOCIU TAMARA ELENA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a semifabricatului bradt din pulpă de porc cu adaos de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, utilizat în producţia de preparate din carne pasteurizate. Procedeul conform invenţiei constă în tocarea prin sita de 3 mm a 62...64% carne de porc şi slănină, după care se adaugă 1,15...1,2% sare, gheaţă, se cutează până rezultă o pastă fină cu temperatura de 7...8°C, la care se adaugă 13...14% amestec de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, 0,86...0,99% ingrediente funcţionale uzuale, 0,025...0,026% amestec de antioxidanţi, gheaţă.