PROCEDEU DE FABRICARE A BRADT DIN PULPA DE PORC CU ADAOS DE ULEIURI VEGETALE DIN CĂTINĂ, SOIA ŞI RAPIŢĂ

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO130725

Date: 30.12.2015

Inventor(s):

MIHOCIU TAMARA ELENA [RO]

Applicant(s):
INST NAŢIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCUREŞTI [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23J1/02

Cooperative patent classification (CPC):
A23L13/40 (RO); A23L13/428 (RO); A23L13/43 (RO); A23L13/60 (RO)
Application info:
No.: RO20140000886
Date: 19.11.2014
Priority number(s):
RO20140000886 19.11.2014
Related patents:
RO130725
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a semifabricatului bradt din pulpă de porc cu adaos de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, utilizat în producţia de preparate din carne pasteurizate. Procedeul conform invenţiei constă în tocarea prin sita de 3 mm a 62...64% carne de porc şi slănină, după care se adaugă 1,15...1,2% sare, gheaţă, se cutează până rezultă o pastă fină cu temperatura de 7...8°C, la care se adaugă 13...14% amestec de uleiuri vegetale din cătină, soia şi rapiţă, 0,86...0,99% ingrediente funcţionale uzuale, 0,025...0,026% amestec de antioxidanţi, gheaţă.