COMPOZIŢIE ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A JELEULUI PROBIOTIC
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO132023
Data: 28.07.2017
VODNAR DAN CRISTIAN [RO]
POP OANA LELIA [RO]
SOCACIU CARMEN [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la o compoziţie de jeleu probiotic, şi la un procedeu pentru obţinerea acesteia. Compoziţia conform invenţiei este constituită, în părţi masice, din 43 părţi fructoză, 4 părţi pectină, 17 părţi sirop de fructe, 1 parte acid citric şi 14 părţi microcapsule cu bacterii probiotice. Procedeul conform invenţiei constă în prepararea unei soluţii din fructoză, pectină şi apă, care se fierbe timp de 5 min, apoi se adaugă sirop de fructe, se continuă încălzirea până la 70°C, se răceşte până la 45°C şi se adaugă acid citric şi microcapsule cu bacterii probiotice încorporate; amestecul se toarnă în forme, se gelifiază, se usucă şi se ambalează.