REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU PUII DE CARNE CARE CONŢINE SALVIE CA ADITIV FURAJER NATURAL
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO137485
Data: 30.06.2023
VLAICU PETRU ALEXANDRU [RO]
UNTEA ARABELA ELENA [RO]
PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]
OLTEANU MARGARETA [RO]
TURCU RALUCA PAULA [RO]
SĂRĂCILĂ MIHAELA [RO]
CORNESCU GABRIELA MARIA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la o reţetă furajeră pentru puii de carne care conţine salvie ca aditiv furajer natural, reţeta favorizând îmbunătăţirea calităţii cărnii de pui prin creşterea concentraţiilor de acizi graşi ω-3 şi creşterea concentraţiilor de antioxidanţi din carne care opreşte procesele de oxidare lipidică şi scade concentraţia de coresterol. Reţeta furajeră conform invenţiei conţine salvie ca aditiv furajer natural şi determină o creştere şi o finisare a cărnii de pui prin creşterea concentraţiei de polifenoli între 3,12...3.17 mg/g GAE, are o capacitate antioxidantă cu valori cuprinse între 18,15...18,84 mM Trolox, o concentraţie de luteină şi zeaxantină cuprinsă între 11,99...12,38 μm/g şi vitamina E în concentraţie variabilă cuprinsă între 56,68...60,74 μm/g în fiecare fază de creştere.