PROCEDEU DE CONSERVARE A ZAHAROZEI ÎN SFECLĂ DE ZAHĂR

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO131332

Data: 30.08.2016

Inventator(i):

DE LANGE PAUL [NL]

VINTILĂ TEODOR VASILE [RO]

Aplicant(i):
DE LANGE PAUL [NL]
VINTILĂ TEODOR VASILE [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
C13B10/00

Clasificare comuna (CPC):
C13B10/006 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20160000277
Data: 18.04.2016
Număr/numere prioritar(e):
RO20160000277 18.04.2016
Brevete asociate:
RO131332
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de conservare a zaharozei în sfecla de zahăr. Procedeul conform invenţiei constă în tratarea rădăcinilor măcinate de sfeclă de zahăr, prin încălzire cu ajutorul microundelor, timp de 30...480 s, cu o putere de 700 W, o frecvenţă de 915 MHz, cu menţinerea temperaturii masei măcinate de sfeclă de zahăr la o temperatură de cel puţin 70°C, timp de cel puţin 10 s, după care se adaugă aditivi de conservare de tip etanol, amestecul rezultat fiind supus extracţiei zaharurilor.