PROCEDEU DE CONSERVARE A ZAHAROZEI ÎN SFECLĂ DE ZAHĂR

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO131332

Date: 30.08.2016

Inventor(s):

DE LANGE PAUL [NL]

VINTILĂ TEODOR VASILE [RO]

Applicant(s):
DE LANGE PAUL [NL]
VINTILĂ TEODOR VASILE [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
C13B10/00

Cooperative patent classification (CPC):
C13B10/006 (RO)
Application info:
No.: RO20160000277
Date: 18.04.2016
Priority number(s):
RO20160000277 18.04.2016
Related patents:
RO131332
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la un procedeu de conservare a zaharozei în sfecla de zahăr. Procedeul conform invenţiei constă în tratarea rădăcinilor măcinate de sfeclă de zahăr, prin încălzire cu ajutorul microundelor, timp de 30...480 s, cu o putere de 700 W, o frecvenţă de 915 MHz, cu menţinerea temperaturii masei măcinate de sfeclă de zahăr la o temperatură de cel puţin 70°C, timp de cel puţin 10 s, după care se adaugă aditivi de conservare de tip etanol, amestecul rezultat fiind supus extracţiei zaharurilor.