COMPOZIŢIE PENTRU OBŢINEREA UNUI PRODUS DE PANIFICAŢIE DIN FĂINĂ DE SECARĂ ŞI GRÂU, ÎMBUNĂTĂŢIT NUTRIŢIONAL

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135027

Data: 30.06.2021

Inventator(i):

TEODORESCU FOTINI [RO]

TOMA MARIA [RO]

PISTOL MARIA [RO]

VIRVOREA NICOLETA LUIZA [RO]

VULPE MIHAIL CĂTĂLIN [RO]

TOMIŢĂ VICTORIŢA [RO]

Aplicant(i):
RO CREDO S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L7/10

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20190000902
Data: 17.12.2019
Număr/numere prioritar(e):
RO20190000902 17.12.2019
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru obţinerea unui produs de panificaţie îmbunătăţit nutriţional. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 19...20% făină integrală de secară, respectiv, făină albă de grâu, 6...6,5% făină neagră de grâu, respectiv, gluten, 34...35% apă tehnologică, 3,5...4% drojdie, 3,5...3,6% esteri de stanoli vegetali, 1,75...1,8% fibre solubile din cicoare, 1,2...1,3% sare iodată, 1,3...1,4% făină fermentată de grâu, 0,7...0,8% maia naturală deshidratată din secară, 0,4...0,5% făină din malţ de orz, precum şi 0,0062% bacterii lactice sub formă de culturi starter liofilizate, având un conţinut de 10,1 g fibre, 13,5 g proteine şi o valoare energetică de 1106 kj la 100 g produs.