COMPOZIŢIE PENTRU OBŢINEREA UNUI PRODUS DE PANIFICAŢIE DIN FĂINĂ DE SECARĂ ŞI GRÂU, ÎMBUNĂTĂŢIT NUTRIŢIONAL
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO135027
Date: 30.06.2021
TEODORESCU FOTINI [RO]
TOMA MARIA [RO]
PISTOL MARIA [RO]
VIRVOREA NICOLETA LUIZA [RO]
VULPE MIHAIL CĂTĂLIN [RO]
TOMIŢĂ VICTORIŢA [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru obţinerea unui produs de panificaţie îmbunătăţit nutriţional. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 19...20% făină integrală de secară, respectiv, făină albă de grâu, 6...6,5% făină neagră de grâu, respectiv, gluten, 34...35% apă tehnologică, 3,5...4% drojdie, 3,5...3,6% esteri de stanoli vegetali, 1,75...1,8% fibre solubile din cicoare, 1,2...1,3% sare iodată, 1,3...1,4% făină fermentată de grâu, 0,7...0,8% maia naturală deshidratată din secară, 0,4...0,5% făină din malţ de orz, precum şi 0,0062% bacterii lactice sub formă de culturi starter liofilizate, având un conţinut de 10,1 g fibre, 13,5 g proteine şi o valoare energetică de 1106 kj la 100 g produs.