PASTE FĂRĂ GLUTEN TIP FUSILLI COLORATE NATURAL CU FĂINĂ DE SFECLĂ ROŞIE ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A ACESTORA
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO135030
Data: 30.06.2021
CODINĂ GEORGIANA GABRIELA [RO]
MIRONEASA SILVIA [RO]
ATUDOREI DENISA [RO]
ATUDOREI OLIVIA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui produs făinos fără gluten de tip paste scurte spiralate. Procedeul, conform invenţiei, constă în etapele de: preparare a unui aluat prin amestecarea şi omogenizarea făinii de linte verde cu făină de năut, făină de sfeclă roşie, făină de topinambur, amidon din cartofi, sare de mare, ulei din seminţe de struguri şi apă, la temperatura de 20°C, prelucrarea aluatului prin modelare sub formă de paste spiralate tăiate la mărime, deshidratarea limitată a pastelor până la o umiditate de 11...13% şi răcire, produsul făinos rezultat având în compoziţie: 70,12% glucide, 11,02% proteine, 8,94% lipide, 8,75% fibre şi o valoare energetică de 414,4kcal/100 g produs.