REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU OBŢINEREA DE CARNE DE PUI ÎMBOGĂŢITĂ ÎN ACIZI GRAŞI POLINESATURAŢI OMEGA 3

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO132521

Data: 30.05.2018

Inventator(i):

PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]

CRISTE RODICA DIANA [RO]

ROPOTĂ MARIANA [RO]

OLTEANU MARGARETA [RO]

CRISTE IONEL VIRGIL [RO]

VASILE GABRIELA [RO]

SOICA CRISTINA [RO]

Aplicant(i):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA IBNA BALOTESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23K10/30

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20160000832
Data: 15.11.2016
Număr/numere prioritar(e):
RO20160000832 15.11.2016
Brevete asociate:
RO132521
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o reţetă furajeră pentru pui de carne, ce determină obţinerea de carne îmbogăţită în acizi graşi polinesaturaţi ω 3. Reţeta conform invenţiei este constituită pentru faza de creştere, respectiv, finisare, în procente masice, din 50,22%, respectiv, 59,61% porumb, 35,54%, respectiv, 23,26% şrot de soia, 2,00% şrot de cătină, 2,20%, respectiv, 8% şrot de in, 5,04%, respectiv, 2,41% ulei vegetal, 0,13%, respectiv, 0,36% lizină, 0,29%, respectiv, 0,32% metionină, 0,05% colină, 1,58%, respectiv, 1,45% carbonat de calciu, 1,24%, respectiv, 1,15% fosfat dicalcic, sare şi 1% amestec vitamino-mineral, având un conţinut de acid α -linolenic de 3,89 g/100 g acizi graşi totali, respectiv, 9,48 g/100 acizi graşi totali.