REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU OBŢINEREA DE CARNE DE PUI ÎMBOGĂŢITĂ ÎN ACIZI GRAŞI POLINESATURAŢI OMEGA 3
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO132521
Data: 30.05.2018
PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]
CRISTE RODICA DIANA [RO]
ROPOTĂ MARIANA [RO]
OLTEANU MARGARETA [RO]
CRISTE IONEL VIRGIL [RO]
VASILE GABRIELA [RO]
SOICA CRISTINA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la o reţetă furajeră pentru pui de carne, ce determină obţinerea de carne îmbogăţită în acizi graşi polinesaturaţi ω 3. Reţeta conform invenţiei este constituită pentru faza de creştere, respectiv, finisare, în procente masice, din 50,22%, respectiv, 59,61% porumb, 35,54%, respectiv, 23,26% şrot de soia, 2,00% şrot de cătină, 2,20%, respectiv, 8% şrot de in, 5,04%, respectiv, 2,41% ulei vegetal, 0,13%, respectiv, 0,36% lizină, 0,29%, respectiv, 0,32% metionină, 0,05% colină, 1,58%, respectiv, 1,45% carbonat de calciu, 1,24%, respectiv, 1,15% fosfat dicalcic, sare şi 1% amestec vitamino-mineral, având un conţinut de acid α -linolenic de 3,89 g/100 g acizi graşi totali, respectiv, 9,48 g/100 acizi graşi totali.