REŢETĂ FURAJERĂ PENTRU OBŢINEREA DE CARNE DE PUI ÎMBOGĂŢITĂ ÎN ACIZI GRAŞI POLINESATURAŢI OMEGA 3

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO132521

Date: 30.05.2018

Inventor(s):

PANAITE TATIANA DUMITRA [RO]

CRISTE RODICA DIANA [RO]

ROPOTĂ MARIANA [RO]

OLTEANU MARGARETA [RO]

CRISTE IONEL VIRGIL [RO]

VASILE GABRIELA [RO]

SOICA CRISTINA [RO]

Applicant(s):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIOLOGIE SI NUTRITIE ANIMALA IBNA BALOTESTI [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23K10/30

Cooperative patent classification (CPC):
Application info:
No.: RO20160000832
Date: 15.11.2016
Priority number(s):
RO20160000832 15.11.2016
Related patents:
RO132521
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la o reţetă furajeră pentru pui de carne, ce determină obţinerea de carne îmbogăţită în acizi graşi polinesaturaţi ω 3. Reţeta conform invenţiei este constituită pentru faza de creştere, respectiv, finisare, în procente masice, din 50,22%, respectiv, 59,61% porumb, 35,54%, respectiv, 23,26% şrot de soia, 2,00% şrot de cătină, 2,20%, respectiv, 8% şrot de in, 5,04%, respectiv, 2,41% ulei vegetal, 0,13%, respectiv, 0,36% lizină, 0,29%, respectiv, 0,32% metionină, 0,05% colină, 1,58%, respectiv, 1,45% carbonat de calciu, 1,24%, respectiv, 1,15% fosfat dicalcic, sare şi 1% amestec vitamino-mineral, având un conţinut de acid α -linolenic de 3,89 g/100 g acizi graşi totali, respectiv, 9,48 g/100 acizi graşi totali.