SOS CU CIUPERCI FĂRĂ GLUTEN ŞI LACTOZĂ ŞI PROCEDEU DE FABRICAŢIE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135190

Data: 30.09.2021

Inventator(i):

BASTON OCTAVIAN [RO]

Aplicant(i):
UNIV DUNAREA DE JOS DIN GALATI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L11/10

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20200000123
Data: 05.03.2020
Număr/numere prioritar(e):
RO20200000123 05.03.2020
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un produs alimentar de tip sos destinat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi gluten. Produsul, conform invenţiei, este constituit în părţi masice din 30 părţi ciuperci comestibile de cultură sau din flora spontană, 12 părţi lapte de soia, 30 părţi ulei de floarea soarelui, 15 părţi vin alb sau apă, 5 părţi ceapă, 2 părţi zeamă de lămâie, 1 parte drojdie fulgi, respectiv, piper, muştar pastă, usturoi pulbere, sare, şi adaos pentru creşterea viscozităţii de tip amidon din cartofi sau porumb.