SOS CU CIUPERCI FĂRĂ GLUTEN ŞI LACTOZĂ ŞI PROCEDEU DE FABRICAŢIE

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO135190

Date: 30.09.2021

Inventor(s):

BASTON OCTAVIAN [RO]

Applicant(s):
UNIV DUNAREA DE JOS DIN GALATI [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23L11/10

Cooperative patent classification (CPC):
Application info:
No.: RO20200000123
Date: 05.03.2020
Priority number(s):
RO20200000123 05.03.2020
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la un produs alimentar de tip sos destinat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi gluten. Produsul, conform invenţiei, este constituit în părţi masice din 30 părţi ciuperci comestibile de cultură sau din flora spontană, 12 părţi lapte de soia, 30 părţi ulei de floarea soarelui, 15 părţi vin alb sau apă, 5 părţi ceapă, 2 părţi zeamă de lămâie, 1 parte drojdie fulgi, respectiv, piper, muştar pastă, usturoi pulbere, sare, şi adaos pentru creşterea viscozităţii de tip amidon din cartofi sau porumb.