COMPOZIŢIE CU AROMĂ DE CIOCOLATĂ PE BAZĂ DE ALCHILPIRAZINE DIN SURSĂ NATURALĂ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135442

Data: 28.01.2022

Inventator(i):

BÂRZAN GABRIELA AURORA [RO]

COMANICIU DAVID LUCIAN [RO]

Aplicant(i):
NATURAL INGREDIENTS R&D S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L27/28

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20200000378
Data: 02.07.2020
Număr/numere prioritar(e):
RO20200000378 02.07.2020
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unei compoziţii cu aromă de ciocolată utilizată că aromatizant în industria alimentară. Procedeul, conform invenţiei, constă în etapa de prelucrare prin extracţie cu membrană lichidă suportată (SLM) a unui amestec de alchilpirazine din ulei de fuzel din porumb şi/sau sfeclă de zahăr, concentrarea alchilpirazinelor utilizând o unitate separată cu canale spiralate şi amestecarea a 0,2...0,5 părţi masice alchilpirazine concentrate cu 99,5...99,8 părţi masice bază de aromatizare uzuală, rezultând o compoziţie cu aromă de ciocolată având calităţi de aromatizare constante, persistente şi de omogenizare rapidă în produsele alimentare într-o doză de 0,3...0,8%.