COMPOZIŢIE CU AROMĂ DE CIOCOLATĂ PE BAZĂ DE ALCHILPIRAZINE DIN SURSĂ NATURALĂ
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO135442
Date: 28.01.2022
BÂRZAN GABRIELA AURORA [RO]
COMANICIU DAVID LUCIAN [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unei compoziţii cu aromă de ciocolată utilizată că aromatizant în industria alimentară. Procedeul, conform invenţiei, constă în etapa de prelucrare prin extracţie cu membrană lichidă suportată (SLM) a unui amestec de alchilpirazine din ulei de fuzel din porumb şi/sau sfeclă de zahăr, concentrarea alchilpirazinelor utilizând o unitate separată cu canale spiralate şi amestecarea a 0,2...0,5 părţi masice alchilpirazine concentrate cu 99,5...99,8 părţi masice bază de aromatizare uzuală, rezultând o compoziţie cu aromă de ciocolată având calităţi de aromatizare constante, persistente şi de omogenizare rapidă în produsele alimentare într-o doză de 0,3...0,8%.