PÂINE HIPOGLUCIDICĂ CU POTENŢIAL ANTIOXIDANT

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135429

Data: 28.01.2022

Inventator(i):

CATANĂ LUMINIŢA [RO]

CATANĂ MONICA [RO]

BURNETE ANDA-GRAŢIELA [RO]

LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]

BELC NASTASIA [RO]

DUŢĂ DENISA-EGLANTINA [RO]

Aplicant(i):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCURESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L7/10

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20200000371
Data: 30.06.2020
Număr/numere prioritar(e):
RO20200000371 30.06.2020
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru un sortiment de pâine hipoglucidică cu potenţial antioxidant şi valoare nutritivă ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 37...39% preferment, 44...46% făină integrală de grâu, 1...2% făină din tubercuri de topinambur, 0,6...1% făină de cânepă, 0,8...1,5% tărâţe de ovăz, 0,8...1,5% făină din deşeuri de mere, 0,4...1% seminţe de in, respectiv, seminţe decorticate de cânepă, 0,5...1% sare de mare.