PÂINE HIPOGLUCIDICĂ CU POTENŢIAL ANTIOXIDANT

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO135429

Date: 28.01.2022

Inventor(s):

CATANĂ LUMINIŢA [RO]

CATANĂ MONICA [RO]

BURNETE ANDA-GRAŢIELA [RO]

LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]

BELC NASTASIA [RO]

DUŢĂ DENISA-EGLANTINA [RO]

Applicant(s):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCURESTI [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23L7/10

Cooperative patent classification (CPC):
Application info:
No.: RO20200000371
Date: 30.06.2020
Priority number(s):
RO20200000371 30.06.2020
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru un sortiment de pâine hipoglucidică cu potenţial antioxidant şi valoare nutritivă ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 37...39% preferment, 44...46% făină integrală de grâu, 1...2% făină din tubercuri de topinambur, 0,6...1% făină de cânepă, 0,8...1,5% tărâţe de ovăz, 0,8...1,5% făină din deşeuri de mere, 0,4...1% seminţe de in, respectiv, seminţe decorticate de cânepă, 0,5...1% sare de mare.