PÂINE HIPOGLUCIDICĂ CU POTENŢIAL ANTIOXIDANT
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO135429
Date: 28.01.2022
CATANĂ LUMINIŢA [RO]
CATANĂ MONICA [RO]
BURNETE ANDA-GRAŢIELA [RO]
LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]
BELC NASTASIA [RO]
DUŢĂ DENISA-EGLANTINA [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru un sortiment de pâine hipoglucidică cu potenţial antioxidant şi valoare nutritivă ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 37...39% preferment, 44...46% făină integrală de grâu, 1...2% făină din tubercuri de topinambur, 0,6...1% făină de cânepă, 0,8...1,5% tărâţe de ovăz, 0,8...1,5% făină din deşeuri de mere, 0,4...1% seminţe de in, respectiv, seminţe decorticate de cânepă, 0,5...1% sare de mare.