METODĂ DE AMELIORARE A STABILITĂŢII SUPRAFEŢEI DE SPUMARE A BERII

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO119234

Data: 30.06.2004

Inventator(i):

WUBBEN MARIA ANNA [NL]

DODERER ALBERT [NL]

Aplicant(i):
HEINEKEN TECH SERVICES [NL]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
C12C11/11; C12C12/00; C12C5/02; C12C7/00; C12H1/14

Clasificare comuna (CPC):
C12H1/14 (EP, US)
Informații aplicație:
Nr.: RO19970000228
Data: 03.08.1995
Număr/numere prioritar(e):
NL19940001273 04.08.1994 ; WO1995NL00266 03.08.1995
Brevete asociate:
ATE208809; AU3087595; AU701253; BG101197; BG63727; BR9508525; CA2196600; CN1092238; CN1155901; CZ28997; CZ298741; DE69523927; DK0772675; EP0772675; ES2167446; FI116945; FI970451; HK1001624; HU222913; HUT77511; JP3629035; JPH10510420; KR100386058; NL9401273; NO319384; NO970469; NZ290203; PT772675; RU2159798; SK14097; SK283714; US6910663; WO9604363
Descriere:

Invenţia se referă la o metodă de ameliorare a stabilităţii suprafeţei de spumare a berii, în care un extract din hamei, conţinând una sau mai multe pectine, se adaugă în cursul procesului de preparare a berii, începând cu 30 min înainte de sfârşitul fierberii mustului. ŕ