PROCEDEU DE OBŢINERE A UNUI HIDROLIZAT DE AMIDON CU CONŢINUT MARE DE DEXTROZĂ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO119469

Data: 30.11.2004

Inventator(i):

CABOCHE JEAN JACQUES [FR]

Aplicant(i):
ROQUETTE FRERES [FR]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
C12P19/00; C12P19/14; C12P19/16; C12P19/20; C12P7/18

Clasificare comuna (CPC):
C12P19/14 (EP); C12P19/16 (EP); C12P19/20 (EP); C12P7/18 (EP)
Informații aplicație:
Nr.: RO19980000903
Data: 27.04.1998
Număr/numere prioritar(e):
FR19970005217 28.04.1997
Brevete asociate:
ES2139541; FR2762616; IT1299166; ITRM980264
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui hidrolizat de amidon cu conţinut mare de dextroză, care constă în: a) efectuarea unei lichefieri a unui lapte de amidon cu ajutorul unei alfa-amilaze astfel încât să se obţină un lapte de amidon lichefiat; b) efectuarea unei zaharificări a laptelui de amidon lichefiat cu ajutorul unei enzime glucogenice, pentru a obţine un hidrolizat zaharificat; c) efectuarea unei sortări moleculare a hidrolizatului zaharificat, menţionat, pentru a obţine un hidrolizat cu conţinut mare de dextroză; şi este caracterizat prin faptul că, între etapa a) şi etapa b), se efectuează o etapă de inhibare a alfa-amilazei. ŕ