SUC DE MORCOV CUPAJAT CU SUC DE CĂTINĂ ALBĂ ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A ACESTUIA

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO119430

Data: 30.11.2004

Inventator(i):

ATUDOSIEI NICOLE LIVIA [RO]

EREMIA GRATIELA CRISTINA [RO]

STEFANESCU ELENA [RO]

STEFANESCU CATALIN NOROCEL [RO]

Aplicant(i):
ATUDOSIEI NICOLE LIVIA [RO]
EREMIA GRA IELA CRISTINA [RO]
TEF NESCU ELENA [RO]
STEFANESCU CATALIN NOROCEL [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L2/02

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20000000903
Data: 14.09.2000
Număr/numere prioritar(e):
RO20000000903 14.09.2000
Descriere:

Invenţia se referă la un suc de morcov cupajat cu suc de cătină şi la procedeul de obţinere a acestuia. Sucul de morcov, conform invenţiei, se obţine prin mărunţirea sub formă de tăiţei a morcovilor, tratarea enzimatică şi stabilizarea acestora, după care, prin presare, se obţine sucul brut, care se limpezeşte enzimatic şi prin cleire, se amestecă cu suc de cătină albă şi se conservă cu zahăr până la 70...74°R, obţinându-se sucul concentrat, din care se prepară suc plat sau carbogazos. ŕ