PROCEDEU DE AMBALARE A PRODUSELOR DIN CARNE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO119502

Data: 30.12.2004

Inventator(i):

SAUTEA ALEXANDRU [RO]

MAZILU SILVIU [RO]

SP TARU ANTOANETA DANIELA [RO]

Aplicant(i):
S C AGRICOLA INTERNA IONAL S A [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23B4/06; B65D81/38

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20010000483
Data: 03.05.2001
Număr/numere prioritar(e):
RO20010000483 03.05.2001
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de ambalare a produselor din carne, utilizat în industria alimentară, pentru menţinerea constantă a calităţii şi integrităţii acestora, în decursul manipulării, transportului, depozitării şi desfacerii, până la consumare. Procedeul conform invenţiei realizează o tranşare şi o sortare semimecanizată a părţilor anatomice ale carcaselor de pasăre şi a semipreparatelor din carne de porc, vită şi oaie, urmând o alegere a materialelor de ambalaj, după un sistem de selecţie propriu, trecându-se la dozare cu bucata, pe sortimente şi pe grupe de greutăţi, umplere şi împachetare, după specificul produsului, continuându-se cu un proces de congelare, într-un regim termic controlat, cântârindu-se şi depozitându-se, în vederea livrării. ŕ