PROCEDEU DE AMBALARE A PRODUSELOR DIN CARNE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO119502
Date: 30.12.2004
SAUTEA ALEXANDRU [RO]
MAZILU SILVIU [RO]
SP TARU ANTOANETA DANIELA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de ambalare a produselor din carne, utilizat în industria alimentară, pentru menţinerea constantă a calităţii şi integrităţii acestora, în decursul manipulării, transportului, depozitării şi desfacerii, până la consumare. Procedeul conform invenţiei realizează o tranşare şi o sortare semimecanizată a părţilor anatomice ale carcaselor de pasăre şi a semipreparatelor din carne de porc, vită şi oaie, urmând o alegere a materialelor de ambalaj, după un sistem de selecţie propriu, trecându-se la dozare cu bucata, pe sortimente şi pe grupe de greutăţi, umplere şi împachetare, după specificul produsului, continuându-se cu un proces de congelare, într-un regim termic controlat, cântârindu-se şi depozitându-se, în vederea livrării. ŕ