MIXURI DE FĂINURI COMPOZITE PE BAZĂ DE FĂINĂ DE QUINOA ŞI FĂINĂ DE HRIŞCĂ, UTILIZATE ÎN VEDEREA ELABORĂRII DE PRODUSE AGLUTENICE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO134167

Data: 30.06.2020

Inventator(i):

CHIŞ MARIA SIMONA [RO]

PĂUCEAN ADRIANA [RO]

MUSTE SEVASTIŢĂ [RO]

MAN SIMONA MARIA [RO]

POP CARMEN RODICA [RO]

Aplicant(i):
NEW CROCO PIZZERIE S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D13/066

Clasificare comuna (CPC):
A21D10/04 (RO); A21D13/047 (RO); A21D13/066 (RO); A21D8/06 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20180000918
Data: 20.11.2018
Număr/numere prioritar(e):
RO20180000918 20.11.2018
Brevete asociate:
RO134167
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un produs aglutenic de tip aluat de pizza. Produsul, conform invenţiei, este constituit în procente masice din 10...12% făină de orez, 6...8% făină de quinoa, respectiv făină de hrişcă, 12...14% amidon de porumb, 8...10% amidon de tapioca, 1...2% drojdie uscată, 0,8...1% gumă xantan, 1...1,2% zahăr pudră, 40...42% apă, 1,5...2,5% oţet de cidru, 2...2,5% ulei de măsline.