MIXURI DE FĂINURI COMPOZITE PE BAZĂ DE FĂINĂ DE QUINOA ŞI FĂINĂ DE HRIŞCĂ, UTILIZATE ÎN VEDEREA ELABORĂRII DE PRODUSE AGLUTENICE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO134167
Date: 30.06.2020
CHIŞ MARIA SIMONA [RO]
PĂUCEAN ADRIANA [RO]
MUSTE SEVASTIŢĂ [RO]
MAN SIMONA MARIA [RO]
POP CARMEN RODICA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un produs aglutenic de tip aluat de pizza. Produsul, conform invenţiei, este constituit în procente masice din 10...12% făină de orez, 6...8% făină de quinoa, respectiv făină de hrişcă, 12...14% amidon de porumb, 8...10% amidon de tapioca, 1...2% drojdie uscată, 0,8...1% gumă xantan, 1...1,2% zahăr pudră, 40...42% apă, 1,5...2,5% oţet de cidru, 2...2,5% ulei de măsline.