PROCEDEE DE PREPARARE A UNOR FORMULE DE HIDROLIZAT PROTEIC, PENTRU PREVENIREA SAU TRATAREA ALERGIILOR ŞI UTILIZAREA ACESTORA

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO120243

Data: 30.11.2005

Inventator(i):

ISOLAURI ERIKA [FI]

METSANIITTY LEENA [FI]

KORHONEN HANNU [FI]

SALMINEN SEPPO [FI]

SYVAOJA EEVA LIISA [FI]

Aplicant(i):
VALIO OY [FI]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23C9/12; A23C9/123; A23J3/34; A61K31/00; A61K35/20; A61K35/74; A61K38/00; A61K38/01; A61P37/00; A61P37/08

Clasificare comuna (CPC):
A23J3/344 (EP, US); A61K35/747 (EP, US); A61K38/01 (KR); A61K38/018 (EP, US); A61P37/00 (EP); A61P37/08 (EP); A61K35/747; A61K2300/00; A61K38/018
Informații aplicație:
Nr.: RO19970002328
Data: 12.06.1996
Număr/numere prioritar(e):
FI19950002926 14.06.1995 ; WO1996FI00350 12.06.1996
Brevete asociate:
AR003960; ATE230606; AU6127896; AU710126; BG102144; BG63153; BR9607827; CA2224320; CN1154506; CN1187772; CZ291904; CZ399797; DE69625690; DK0833649; EE03424; EE9700339; EP0833649; ES2191103; FI104465; FI952926; HK1010081; JP3983804; JPH11510791; KR100494741; KR19990022914; MX9710109; MY113912; NO321504; NO975832; NZ310478; PL185123; PL324010; SK171597; SK284245; US2003113340; US6506380; US7172756; WO9700078; ZA965088
Descriere:

Prezenta invenţie se referă la metode şi mijloace pentru suprimarea reacţiilor de hipersensibilitate indusă, la pacienţi ce suferă de alergie la alimente. În special, invenţia prezintă procedee pentru prepararea unei formulări de hidrolizat proteinic, pentru scăderea reglată a reacţiilor de hipersensibilitate şi pentru întărirea barierei imunitare a intestinului, şi metode pentru prevenirea sau tratarea alergiilor, în special alergia la laptele de vacă, la copii, prin fortificarea dietei de eliminare a laptelui de vacă, cu bacterii probiotice, adecvate, derivate din traectul gastrointestinal, în special lactobacili. În plus, administrând fragmente dintr-un alergen modificat, prin reacţie imunitară la bacterii gastrointestinale, se poate trece de la sensibilizare la hiposensibilitate sistemică. O bacterie preferabilă a fi utilizată în această invenţie este Lactobacillus GG (ATCC 53103).