PROCEDEE DE PREPARARE A UNOR FORMULE DE HIDROLIZAT PROTEIC, PENTRU PREVENIREA SAU TRATAREA ALERGIILOR ŞI UTILIZAREA ACESTORA

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO120243

Date: 30.11.2005

Inventor(s):

ISOLAURI ERIKA [FI]

METSANIITTY LEENA [FI]

KORHONEN HANNU [FI]

SALMINEN SEPPO [FI]

SYVAOJA EEVA LIISA [FI]

Applicant(s):
VALIO OY [FI]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23C9/12; A23C9/123; A23J3/34; A61K31/00; A61K35/20; A61K35/74; A61K38/00; A61K38/01; A61P37/00; A61P37/08

Cooperative patent classification (CPC):
A23J3/344 (EP, US); A61K35/747 (EP, US); A61K38/01 (KR); A61K38/018 (EP, US); A61P37/00 (EP); A61P37/08 (EP); A61K35/747; A61K2300/00; A61K38/018
Application info:
No.: RO19970002328
Date: 12.06.1996
Priority number(s):
FI19950002926 14.06.1995 ; WO1996FI00350 12.06.1996
Related patents:
AR003960; ATE230606; AU6127896; AU710126; BG102144; BG63153; BR9607827; CA2224320; CN1154506; CN1187772; CZ291904; CZ399797; DE69625690; DK0833649; EE03424; EE9700339; EP0833649; ES2191103; FI104465; FI952926; HK1010081; JP3983804; JPH11510791; KR100494741; KR19990022914; MX9710109; MY113912; NO321504; NO975832; NZ310478; PL185123; PL324010; SK171597; SK284245; US2003113340; US6506380; US7172756; WO9700078; ZA965088
Description:

Prezenta invenţie se referă la metode şi mijloace pentru suprimarea reacţiilor de hipersensibilitate indusă, la pacienţi ce suferă de alergie la alimente. În special, invenţia prezintă procedee pentru prepararea unei formulări de hidrolizat proteinic, pentru scăderea reglată a reacţiilor de hipersensibilitate şi pentru întărirea barierei imunitare a intestinului, şi metode pentru prevenirea sau tratarea alergiilor, în special alergia la laptele de vacă, la copii, prin fortificarea dietei de eliminare a laptelui de vacă, cu bacterii probiotice, adecvate, derivate din traectul gastrointestinal, în special lactobacili. În plus, administrând fragmente dintr-un alergen modificat, prin reacţie imunitară la bacterii gastrointestinale, se poate trece de la sensibilizare la hiposensibilitate sistemică. O bacterie preferabilă a fi utilizată în această invenţie este Lactobacillus GG (ATCC 53103).