ALUAT STABIL PENTRU PRĂJITURI, TURNABIL, GATA DE COPT ŞI PROCEDEU PENTRU FABRICAREA ACESTUIA

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO120525

Data: 30.03.2006

Inventator(i):

LE FLECHER RENE [FR]

ROBSON PETER [GB]

Aplicant(i):
BESTFOODS [US]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D10/00; A21D10/02; A21D15/08; A21D4/00; A21D6/00; A21D8/02

Clasificare comuna (CPC):
A21D10/00 (EP, US); A21D10/025 (EP, US); A21D4/00 (EP, US); A21D6/00 (EP, US); A21D8/02 (EP, US)
Informații aplicație:
Nr.: RO19980000834
Data: 03.04.1998
Număr/numere prioritar(e):
EP19970105619 04.04.1997
Brevete asociate:
ATE253830; BR9801231; CO5241273; CZ100198; DE69726116; EP0868850; ES2210409; HU9800780; IL123920; JPH10327743; MA24662; MX9802617; PL325696; PT102141; SK42998; TR199800672; US6039994; US6322830; ZA982657
Descriere:

Invenţia se referă la un aluat stabil pentru prăjituri, turnabil, gata de copt, constând din făină, grăsimi, zahăr, ouă, apă, aditivi uzuali pentru aluat, precum şi un sistem de dospire, aluatul având un conţinut de apă mai mic de 0,85 şi fiind ambalat într-o pungă impermeabilă la gaze, într-o atmosferă de gaz inert, conţinând mai puţin de 4%, preferabil mai puţin de 2% oxigen rezidual. Procedeul pentru fabricarea aluatului, conform invenţiei, cuprinde formarea unei pulberi, prin amestecarea omogenă a făinii, amidonului, sucrozei, sistemului de dospire şi aditivilor şi, respectiv, a unei emulsii, prin mixarea ouălor cu grăsimi şi glicerol, sub vid înaintat, urmate de amestecarea pulberei cu emulsia, în prezenţă de gaz inert.