ALUAT STABIL PENTRU PRĂJITURI, TURNABIL, GATA DE COPT ŞI PROCEDEU PENTRU FABRICAREA ACESTUIA
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO120525
Date: 30.03.2006
LE FLECHER RENE [FR]
ROBSON PETER [GB]
Description:
Invenţia se referă la un aluat stabil pentru prăjituri, turnabil, gata de copt, constând din făină, grăsimi, zahăr, ouă, apă, aditivi uzuali pentru aluat, precum şi un sistem de dospire, aluatul având un conţinut de apă mai mic de 0,85 şi fiind ambalat într-o pungă impermeabilă la gaze, într-o atmosferă de gaz inert, conţinând mai puţin de 4%, preferabil mai puţin de 2% oxigen rezidual. Procedeul pentru fabricarea aluatului, conform invenţiei, cuprinde formarea unei pulberi, prin amestecarea omogenă a făinii, amidonului, sucrozei, sistemului de dospire şi aditivilor şi, respectiv, a unei emulsii, prin mixarea ouălor cu grăsimi şi glicerol, sub vid înaintat, urmate de amestecarea pulberei cu emulsia, în prezenţă de gaz inert.