PROCEDEU DE STERILIZARE A UNUI PRODUS ALIMENTAR CU UN CONŢINUT REDUS DE APĂ, PRODUS ALIMENTAR OBŢINUT ŞI COMPOZIŢIE ALIMENTARĂ CARE ÎL CONŢINE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO121075

Data: 29.12.2006

Inventator(i):

FUHRMANN BENOAAET [FR]

RABAULT JEAN-LUC [FR]

Aplicant(i):
GERVAIS DANONE SA [FR]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23B9/02; A23B9/08; A23G1/00; A23G1/02; A23G1/30; A23G3/00; A23G3/34; A23L3/00; A23L3/16; C13B40/00

Clasificare comuna (CPC):
A23B9/02 (EP, US); A23B9/08 (EP, US); A23G1/02 (EP, US)
Informații aplicație:
Nr.: RO19200100097
Data: 29.07.1999
Număr/numere prioritar(e):
FR19980009847 31.07.1998 ; WO1999FR01878 29.07.1999
Brevete asociate:
AR019979; ATE263494; AU5046499; BR9912632; CA2338164; DE69916279; DK1100343; EP1100343; ES2217782; FR2781647; HU0103825; JP2002522037; JP4338897; PL193262; PL345743; PT1100343; RU2222959; SI20507; US2003198729; WO0007456
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de sterilizare a unui produs alimentar cu un conţinut redus deapă, la produsul alimentar obţinut, precum şi la o compoziţie alimentară care îl conţine, aplicabile în industria alimentară. Procedeul de sterilizare, conform invenţiei, constă în aceea că se ridică activitatea apei a produsului respectiv, se supune produsul alimentar, hidratat, sterilizării termice şi se elimină apa, obţinându-se un produs alimentar cu un conţinut redus de apă, esenţial steril, care prezintă o contaminare cu bacterii sporulate, de cel puţin 1000 ori mai mică decât a produsului de la care se porneşte.