PROCEDEU DE STERILIZARE A UNUI PRODUS ALIMENTAR CU UN CONŢINUT REDUS DE APĂ, PRODUS ALIMENTAR OBŢINUT ŞI COMPOZIŢIE ALIMENTARĂ CARE ÎL CONŢINE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO121075
Date: 29.12.2006
FUHRMANN BENOAAET [FR]
RABAULT JEAN-LUC [FR]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de sterilizare a unui produs alimentar cu un conţinut redus deapă, la produsul alimentar obţinut, precum şi la o compoziţie alimentară care îl conţine, aplicabile în industria alimentară. Procedeul de sterilizare, conform invenţiei, constă în aceea că se ridică activitatea apei a produsului respectiv, se supune produsul alimentar, hidratat, sterilizării termice şi se elimină apa, obţinându-se un produs alimentar cu un conţinut redus de apă, esenţial steril, care prezintă o contaminare cu bacterii sporulate, de cel puţin 1000 ori mai mică decât a produsului de la care se porneşte.