PROCEDEU DE OBŢINERE A UNUI PREPARAT DIN CARNE, TIP SALAM USCAT

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO121312

Data: 30.03.2007

Inventator(i):

MAZILU DANA [RO]

SABO CODRU A ALINA [RO]

Aplicant(i):
CRISTIM 2 PRODCOM S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L13/60

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20020000700
Data: 28.05.2002
Număr/numere prioritar(e):
RO20020000700 28.05.2002
Descriere:

Invenţia se referă la un preparat din carne, detip salam uscat, destinat consumului uman ?i pentru păstrarea căruia nu sunt necesare condiţii de frig artificial. Preparatul conform invenţiei este format dintr-un amestec omogen de bradt, constituit din carne 13...16 kg carne de vită, 5...7 kg adaos proteic animal, 1,6...1,8 kg amestec în sine cunoscut, de stabilizatori, antioxidanţi, substanţe tampon, zaharuri ?i condimente, 1,8...2,0 kg amestec de nitrit de sodiu ?i sare, 0,1...0,13 kg colorant ?i 2...4 kg gheaţă ?i de ?rot constituit din 50...55 kg carne de porc.