METODĂ DE CONSERVARE A CĂRNII DE CURCAN

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135868

Data: 29.07.2022

Inventator(i):

VERDEŞI GHEORGHE MARIUS [RO]

Aplicant(i):
VERDESI GHEORGHE MARIUS [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L3/3409

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20190000191
Data: 26.03.2019
Număr/numere prioritar(e):
RO20190000191 26.03.2019
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o metodă de conservare a cărnii de curcan. Metoda, conform invenţiei, constă în etapele sucesive de : îndepărtare a oaselor, sărare cu 5% clorură de sodiu, depozitare timp de 7 zile, pregătire cu 0,5% ardei iute, 0,2% rozmarin şi 2% fistic, urmată de rolare şi legare, tratament termic în celule de afumare la temperatura de 75°C timp de 14 h, răcire în camera de răcire cu circulaţie forţată a curenţilor de aer timp de 12...24 h până la o temperatură a cărnii de 4...8°C, carnea de curcan astfel conservată având termen de valabilitate de patru săptămâni.