NUGA CU INULINĂ ŞI MIEZ DE SÂMBURI DE CAISE, ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A ACESTEIA
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO132413
Data: 30.03.2018
MIRONEASA SILVIA [RO]
CODINĂ GEORGIANA GABRIELA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un produs alimentar sub formă de nuga, şi la un procedeu pentru obţinerea acestuia. Produsul conform invenţiei conţine, în procente masice, 42,78% carbohidraţi, 31,94% glucide, 14,77% lipide şi 7,38% proteine cu o valoare energetică de 364,41 kcal/100 g. Procedeul conform invenţiei constă în prepararea separat a aluatului pentru vafă, a masei de nuga conţinând inulină şi miez de sâmburi de caise, şi asamblarea produsului final, care se păstrează la temperatura de maximum 15°C.