NUGA CU INULINĂ ŞI MIEZ DE SÂMBURI DE CAISE, ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A ACESTEIA

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO132413

Data: 30.03.2018

Inventator(i):

MIRONEASA SILVIA [RO]

CODINĂ GEORGIANA GABRIELA [RO]

Aplicant(i):
UNIV STEFAN CEL MARE DIN SUCEAVA [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D2/36; A23L33/20

Clasificare comuna (CPC):
A21D13/36 (RO); A21D2/362 (RO); A23G3/343 (RO); A23G3/36 (RO); A23G3/48 (RO); A23L33/00 (RO)
Informații aplicație:
Nr.: RO20160000669
Data: 21.09.2016
Număr/numere prioritar(e):
RO20160000669 21.09.2016
Brevete asociate:
RO132413
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un produs alimentar sub formă de nuga, şi la un procedeu pentru obţinerea acestuia. Produsul conform invenţiei conţine, în procente masice, 42,78% carbohidraţi, 31,94% glucide, 14,77% lipide şi 7,38% proteine cu o valoare energetică de 364,41 kcal/100 g. Procedeul conform invenţiei constă în prepararea separat a aluatului pentru vafă, a masei de nuga conţinând inulină şi miez de sâmburi de caise, şi asamblarea produsului final, care se păstrează la temperatura de maximum 15°C.