PREPARAT DE CARNE CU PROPRIETĂŢI SENZORIALE ŞI MICROBIOLOGICE ÎMBUNĂTĂŢITE

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO134180

Date: 30.06.2020

Inventor(s):

FOGARASI MELINDA [RO]

TIBULCA DORIN [RO]

SEMENIUC CRISTINA ANAMARIA [RO]

SOCACI SONIA ANCUŢA [RO]

TOFANĂ MARIA [RO]

SALAGEAN CLAUDIU DAN [RO]

Applicant(s):
LARGIANA CARN S R L [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23L13/40

Cooperative patent classification (CPC):
Application info:
No.: RO20180000929
Date: 22.11.2018
Priority number(s):
RO20180000929 22.11.2018
Related patents:
RO134180
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la un preparat de carne de tip cârnaţi cu proprietăţi senzoriale îmbunătăţite. Produsul, conform invenţiei, este constituit în procente masice din carne de porc maturată, 0,03% ulei esenţial de cimbru, 2% sare, 0,3% piper negru, 0,3% boia de ardei, 0,4% usturoi deshidratat, 20% gheaţă.