PREMIXURI BIOFUNCŢIONALE (PMXBF) PE BAZĂ DE GRÂU SPELTA CU APLICABILITATE ÎN INDUSTRIA ALIMENTELOR FĂINOASE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO137741
Date: 29.11.2023
ALEXA ERSILIA [RO]
RADULOV ISIDORA [RO]
POPESCU COSMIN ALIN [RO]
RABA DIANA NICOLETA [RO]
POIANĂ MARIANA ATENA [RO]
COCAN ILEANA [RO]
NEGREA MONICA [RO]
MISCA CORINA [RO]
OBISTIOIU DIANA [RO]
DRAGOMIR CHRISTINE [RO]
DOSSA SYLVESTRE [RO]
SUSTER GABRIEL [RO]
Description:
Invenţia se referă la premixuri biofuncţionale pe bază făină de grâu Triticum spelta în amestec cu fructe din flora spontană autohtonă cum sunt afinele roşii şi cătina, precum şi în amestec cu tescovina ca subprodus din vinificaţie, premixurile având aplicabilitate în industria alimentelor făinoase, în panificaţie, în compoziţia pastelor, a biscuiţilor şi a produselor de patiserie. Premixurile funcţionale conform invenţiei au o compoziţie pe bază de făină de grâu Spelta (Triticum aestivum subspecia Spelta) cu un adaos cuprins între 5...25% raport masă de fructe de cătină (Hippophae Rhamnoides L.) şi/sau afine roşii (Vaccinium vitas - idaea - L.) şi/sau tescovină rezultată ca subprodus din vinificaţie.