COMPOZIŢIE EDULCORANTĂ ŞI AROMATIZANTĂ, ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO118361
Date: 30.05.2003
OANCEA FLORIN [RO]
HANES GHEORGHE [RO]
Description:
Prezenta invenţie se referă la o compoziţie edulcorantă şi aromatizantă, destinată utilizării în industria băuturilor alcoolice, la obţinerea lichiorurilor, şi la un procedeu de obţinere a acestor compoziţii. Compoziţia edulcorantă şi aromatizantă, prezentată în această invenţie, este alcătuită din amidon solubil, zahăr, extract de malţ, carboximetilceluloză sodică, polioxietilen sorbitanmonopalmitat, aromă natural identică şi maltol. Procedeul de obţinere a compoziţiei de mai sus constă în: solubilizare amidon şi carboximetilceluloză prin fierbere, hidroliză enzimatică a amidonului, adăugare zahăr şi extract de malţ, adăugarea aromelor natural identice, a maltolului şi a polioxietilen sorbitanmonopalmitatului, omogenizare la înaltă presiune şi uscare prin pulverizare (atomizare) la temperatură redusă.