METODĂ DE RAFINARE A MASEI DE CIOCOLATĂ

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO121310

Date: 30.03.2007

Inventor(s):

CARVALLO FEDERICO DE LOYOLA [US]

HINE WILLIAM SCOTT [AU]

HELMREICH ANDREAS VALENTIN [DE]

Applicant(s):
KRAFT FOODS [US]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23G1/12

Cooperative patent classification (CPC):
A23G1/12 (EP, US)
Application info:
No.: RO19990001157
Date: 29.10.1999
Priority number(s):
US19980106148P 29.10.1998
Related patents:
AR021019; BR9915631; CA2287698; EP0997076; NO995287; PL336335; SK150399; UA66791; US6238724
Description:

Invenţia se referă la o metodă de rafinare a masei de ciocolată. Această metodă permite rafinarea masei de ciocolată la o rată de materiale prelucrate, semnificativ crescută, în timp ce distribuţia mărimii particulelor se păstrează la nivelul dorit. Astfel, ratele de producţie ale unui procedeu non-conceput de fabricare a ciocolateipot fi, în mod semnificativ, crescute. Un înaltefort de forfecare se aplică masei de ciocolată, în timpul fazelor mai avansate de rafinare ?i înainte de con?are. În general, acest înalt efort de forfecare se situează între aproximativ 200.000 ?i 1.000.000 sec-1. Prin cre?terea semnificativă a ratei efortului de forfecare în fazelemai avansate ale metodei de rafinare, materiile prelucrate ale procesului de rafinare ?i astfel întregul procedeu de obţinere a ciocolatei pot fi în mod semnificativ crescute, fără ca mărimea particulelor masei de ciocolată, care intră în etapa de con?are, să crească în mod semnificativ.

cover