FĂINĂ COMPOZIT PENTRU PRODUSE DE PANIFICAŢIE, CU INDICE GLICEMIC REDUS
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO133116
Data: 29.03.2019
MIRONEASA SILVIA [RO]
ZAHARIA DUMITRU [RO]
MIRONEASA COSTEL [RO]
DABIJA ADRIANA [RO]
IUGA MĂDĂLINA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un produs de tip făină compozit, pentru produse de panificaţie, cu indice glicemic redus. Produsul conform invenţiei este constituit din 89% făină de grâu tip 550, 6% făină din pieliţe de struguri şi 5% făină din seminţe de struguri din soiul Fetească Regală, având 10,77% proteine, 2,26% lipide, 4,20 fibre, 0,9% substanţe minerale şi 65,55% carbohidraţi cu valoare energetică de 333,98 kcal/100 g.