SOS PE BAZĂ DE MAIONEZĂ CU ADAOS DE PUDRĂ DIN EXTRACT DE CĂTINĂ MICROÎNCAPSULAT-PRODUS CU VALOARE ADĂUGATĂ ŞI TEHNOLOGIA DE OBŢINERE
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO137435
Data: 30.05.2023
ROMAN DIANA [MD]
RÂPEANU GABRIELA [RO]
CONDURACHE NINA NICOLETA [RO]
STĂNCIUC NICOLETA [RO]
ANDRONOIU DOINA GEORGETA [RO]
APRODU IULIANA [RO]
BAHRIM GABRIELA ELENA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un sos pe bază de maioneză cu adaos de pudră din extract de cătină microîncapsulat şi la tehnologia de obţinere. Sosul, conform invenţiei, este obţinut dintr-o emulsie realizată prin dizolvarea pudrei de gălbenuş de ou 10% şi sare 0,5% în apă caldă la 40-50°C şi încorporarea uleiului de floarea soarelui 80%, cu amestecare continuă până la omogenizarea completă şi creşterea consistenţei, după care se adaugă pudră de extract de cătină 2-5% raportat la cantitatea de sos, astfel încât compoziţia să fie uniformă din punct de vedere al culorii şi texturii.