SOS PE BAZĂ DE MAIONEZĂ CU ADAOS DE PUDRĂ DIN EXTRACT DE CĂTINĂ MICROÎNCAPSULAT-PRODUS CU VALOARE ADĂUGATĂ ŞI TEHNOLOGIA DE OBŢINERE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO137435

Data: 30.05.2023

Inventator(i):

ROMAN DIANA [MD]

RÂPEANU GABRIELA [RO]

CONDURACHE NINA NICOLETA [RO]

STĂNCIUC NICOLETA [RO]

ANDRONOIU DOINA GEORGETA [RO]

APRODU IULIANA [RO]

BAHRIM GABRIELA ELENA [RO]

Aplicant(i):
UNIV DUNAREA DE JOS GALATI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L27/60; A23L33/105

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20210000657
Data: 01.11.2021
Număr/numere prioritar(e):
RO20210000657 01.11.2021
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la un sos pe bază de maioneză cu adaos de pudră din extract de cătină microîncapsulat şi la tehnologia de obţinere. Sosul, conform invenţiei, este obţinut dintr-o emulsie realizată prin dizolvarea pudrei de gălbenuş de ou 10% şi sare 0,5% în apă caldă la 40-50°C şi încorporarea uleiului de floarea soarelui 80%, cu amestecare continuă până la omogenizarea completă şi creşterea consistenţei, după care se adaugă pudră de extract de cătină 2-5% raportat la cantitatea de sos, astfel încât compoziţia să fie uniformă din punct de vedere al culorii şi texturii.