NUTREŢ COMBINAT CU CALITĂŢI FUNCŢIONALE PENTRU FURAJAREA FAZIALĂ A PUILOR DE CARNE
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO134799
Data: 30.03.2021
GHEORGHE ANCA [RO]
HĂBEANU MIHAELA [RO]
CIURESCU GEORGETA [RO]
LEFTER NICOLETA AURELIA [RO]
IDRICEANU LAVINIA [RO]
DUMITRU MIHAELA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un nutreţ combinat cu calităţi funcţionale bazat pe utilizarea unui amestec furajer n - 3 mix şi adaos probiotic, destinat furajării faziale a puilor de carne în scopul îmbunătăţirii microflorei intestinale, a stării de sănătate şi a performanţelor productive. Nutreţul combinat conform invenţiei este constituit în procente masice, din 38,82...44,74% porumb, 14...20% şrot soia, 30% amestec furajer n - 3 mix, 4...5,5% gluten porumb, 1...3,3% ulei, 0,24...0,3% DL - Metionină, 0,25...0,38% L - Lizină, 1,1...1,33% carbonat de calciu, 1...1,3% fosfat monocalcic, 0,30% sare, 0,06 premix colină, 0,01% fitază, 1% premix vitamino - mineral pentru pui de carne şi adaos de 0,02 g probiotic pe bază de L.acidophilus D2/CSL ( CECT 4529, concentraţie 1 x 109 UFC/g ), nutreţul combinat având următoarea compoziţie chimică: 89,21...89,48% substanţă uscată, 19,4...22,42% proteină brută, 1,16...1,44% lizină, 0,88...1,08 metionină + cistină, 0,79...0,96% calciu, 0,6...0,69% fosfor, 4,26...5,14% celuloză, 3,69...5,98% grăsime, 40,11...43,45% acid linoleic, 16,36...21,29% acid α-linolenic, 1,91...2,70% raport acizi graşi n - 6 : n - 3 şi 12,69...13,44 MJ/kg energie metabolizabilă.